Ana içeriğe atla

Nature Life 3. Nesil Su Arıtma Sistemlerini Kiralayın


Naturelife 3. Nesil Su Arıtma Sistemlerini Kiralayın yıllık filtre değişimlerini hiç düşünmeyin. Yıllık filtre değişimleri ücretsiz olarak yapan Nature Life Sizlere en iyi hizmeti ücretsiz olarak vermeye devam ediyor.

FARKIMIZ NE ?

Nature Life Su arıtma cihazları / Su Robotu  yüksek teknoloji ile üretilmiş ön filtreler, membran filtre, elektronik sensörler  ve mini  IC kontrol ünitesi ile donatılmıştır. Türkiye genelinde yaygın servis ağı ve teknik ekibi ile Edirne’den Hakkari’ye kadar  Nature Life su arıtma cihazlarının montajı, filtre değişimleri ve her türlü bakımı hızla yapılmaktadır. Nature Life,   tezgah altı , tezgah üstü ve sıcak soğuk su arıtmalı sebil seçenekleri  ve şık kabinetleri ile evinizin konforunu artıracaktır. NSF – WQA – T.C Sağlık Bakanlığının onayladığı 3. Nesil su arıtma teknolojisi ile musluklarınızdan akan şebeke suyunu her türlü zararlı maddeden arındırarak sağlıklı hale getirecektir. Nature Life ileri teknoloji ile üretilmiş su arıtmaları sayesinde eskiden olduğu gibi 7/24 musluklarınızdan akan suyu güvenle içecek suyunuzun lezzetine doyamayacaksınız.  Nature Life su arıtma cihazaları suyunuzun arıtılmasının her aşamasında sahip olduğu sensörler ve IC kontrol ünitesi sayesinde suyunuzun kalitesini kontrol eder ve eksik mineral ve alkalite miktarını içerisinde bulunan hindistan cevizinden yapılmış karbon filtresi ile dengeleyecektir.  Her damla suyunuzun sağlıklı ve kaliteli olması için tasarlanmış olan Nature Life 3. Nesil Su Arıtma cihazları / Su Robotları sizin ve ailenizin sağlığını güvence altına alır.


NATURE LIFE TEKNOLOJİSİ

Su, dünyanın birçok bölgesinde hemen hemen her evde kolaylıkla ulaşılabilen bir içecektir. Diğer içeceklere göre daha ucuz ve daha kolay bulunabilir olması bizim onun olağanüstü faydalarını göz ardı etmemize neden olur. Su insan vücudunun fonksiyonlarını düzenli olarak yerine getirebilmesi için çok önemlidir. Su, vücudumuzda nefes alıp vermek, vücudumuzun sıcaklık dengesini korumak, nefes alıp verdiğimiz havayı nemlendirmek, toksinlerin ve zararlı maddelerin vücudumuzdan atılmasını sağlamak gibi çoğumuzun tahmin ettiğinden daha fazla rol oynar.


SU ARITMA TEKNOLOJİSİ

Ters osmoz sistemleri ilk olarak Amerika’da sağlıklı ve temiz su üretmek için ortaya çıkmış devrim niteliğinde bir teknolojidir. İlk başlarda gemilerde deniz suyundan içme suyu elde etmek için kullanılırken günümüzde artık teknolojinin ilerlemesiyle evlerde de rahatlıkla kullanılır bir hale gelmiştir. İleri bir filtreleme teknolojisi olan Ters osmoz sistemlerinin temelini binlerce yıldır bilinen doğal bir süreç olan Osmoz oluşturur. Osmoz suyun az yoğun ortamdan çok yoğun ortama emilme sürecidir. Ters osmoz ise bu sürecin basınçla tersine döndürülerek çok yoğun ortamdan temiz su ayrıştırmak için kullanılmasıdır.

Ters osmoz süreci, filtre edilmemiş suyun basınç uygulanarak yarı geçirgen zardan geçirilerek filtrelenmesi işlemi olarak da tanımlanabilir. Tamamen doğal bir yöntemdir.Ters Osmoz teknolojisinde membran filtre kullanılır. Membran bilim dünyasında hücre zarı, su arıtma teknolojisinde ise seçici geçirgen ya da ayırıcı madde anlamına gelir. Yapılan bu işlem sırasında su molekülleri ve bazı inorganik moleküller membran filtre üzerinde bulunan gözeneklerden geçebilirken, suyun içindeki zararlı ve kirletici maddelerin çoğu bu gözeneklerden geçemez ve su konsantre su olarak dışarı atılır. Yapılan bu işlem diğer filtreleme yöntemlerine göre istenen kapasitede çok daha iyi su kalitesi elde etmeye olanak verir.



  1. AŞAMA- Bu filtre, sudaki çözülmeyen kum vb. büyük partikülleri ayıklama ve membran filtrenin tıkanmasını önleme fonksiyonuna sahiptir
  2. AŞAMA- Bu filtre,tanecik halde tasarlanmış karbon filtredir. Sudaki zararlı Organik kimyasalları absorbe etmek için klor, koku, uçucu organik bileşiklerin (VOC’ler) azaltımı işlevine sahiptir.
  3. AŞAMA- Bu filtre Blok halde tasarlanmış karbon filtredir. Sudaki zararlı organik kimyasalları absorbe etmek için klor, koku, uçucu organik bileşiklerin (VOC’ler) azaltımı işlevine sahiptir.
  4. AŞAMA- Bu filtre ağır metaller suda bulunan mikro organizmalar ve zararlı organik kimyasallar vb. gibi sudaki kirleticileri ayıklama fonksiyonuna sahiptir.
  5. AŞAMA- Bu filtre suyun temizlenmesi aşamasında suda eksilen mineralleri  tamamlar. Yanı  sıra  Alkalite  oranını dengeleyerek suyun lezzetini arttırır ve suyu gerçek kaynak su kalitesine getirir.
  6. AŞAMA- Far Infrared su arıtma filtresi Detox filtre olarak da tanınır. İnsan vücudundaki su moleküllerini aktive eder Vücuttaki oksijen oranını yükseltir Kandaki yağları, kimyevi maddeleri ve toksinleri ısıtır ve atar (detoks etki), böylece kan akışını düzenler,Asit oraını düşürerek vücuttaki asit dengesini düzenler ve suda bulunan zararlı biyolojik varlıkları öldürür.

ABD Sağlık ve İnsan Hizmetleri Bakanlığı’nın (HHS)“Çevresel Kanser Risklerini Azaltmak İçin Neler Yapabiliriz ?” başlıklı 2008-2009 yılı Faaliyet Raporu


ABD Sağlık ve İnsan Hizmetleri Bakanlığı’nın (HHS) “Çevresel Kanser Risklerini Azaltmak İçin Neler Yapabiliriz?” başlıklı 2008-2009 yılı Faaliyet Raporu’nda bireylere kanser risklerini azaltmak için aşağıdaki tavsiyeler sunulmuştur.
Filtrelenmiş musluk suyu pek çok bilinen ya da şüpheli kanserojen maddenin ve hormon sistemini bozucu kimyasalların zararlı etkilerini azaltabilir. Eğer evinizdeki su kaynağınıza zehir karışmıyor ise şişelenmiş içme suyu yerine filtrelenmiş musluk suyu kullanımı tercih edilmelidir
Suyu paslanmaz çelik, cam ya da BPA ve phthalate gibi zararlı kimyasallardan arınmış maddelerden yapılmış kaplarda kullanmak ya da depolamak hormon sistemini bozucu kimyasalların ve diğer birçok zararlı kimyasalın plastik aracılığıyla içtiğimiz suya nüfuz etmesini engeller ve zararlı etkilerini azaltır. Bu aynı zamanda plastik şişe ihtiyacını, üretimde kullanılan zehirli madde sanayini ve plastik şişelerin geri dönüşüm ihtiyacını da azaltır. Benzer biçimde yiyecek ve içecekleri plastik kaplar yerine seramik ya da cam kaplar ile mikrodalga fırında ısıtmak hormon yapısını bozucu kimyasalların yiyeceklerimize nüfuz etmesinin vücudumuzda yaratacağı zararlı etkileri azaltır.
Orjinal Raporu İndirebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LG Membran teknolojisi ile Su Arıtma Sektörüne yeni Soluk geldi

Naturelife 3.Nesil Su Arıtma Cihazı Neden LG Membran Tercih Ediyor ? 1952 Yılında faaliyetlerine başlayan şirketler topluluğu Güney Koreli LG,elektronik  ve cep telefonu gibi alanlarda bugün uluslararası dev bir şirkettir. www.naturelife.com.tr 1952 Yılında faaliyetlerine başlayan şirketler topluluğu Güney Koreli LG,elektronik  ve cep telefonu gibi alanlarda bugün uluslararası dev bir şirkettir. Uzun AR-GE ve laboratuvar çalışmaları sonucunda, suyun membran teknolojisiyle  arıtılarak tüketilmesinin en sağlıklı yöntem olduğu belirlenmiş, buna paralel Elektrik ve Elektronik teknolojisi alanlarında ortaya koymuş olduğu kalite ve estetiği, su arıtma teknolojisinde de göstererek,LG MEMBRAN ile pazara güçlü bir giriş yapmıştır. LG membran, üstün performans su üretimi ve dayanıklılığı ön plana çıkmaktadır. Uluslararası bir marka olan LG membran, kalitesi ve güvenirliliği, tüketici tarafından en önemli tercih sebebidir. Estetiği ve yüksek performansı her zaman önde tutan LG membran

İhtiyaç duyduğumuz mineraller nelerdir ? Hangi gıdada hangi miktarda bulunur ?

www.naturelife.com.tr Arıtılan Suyun Zararı var mı? "Bu yazımızda Arıtılan Suyun Zararı var mı ?" sorusuna cevap vereceğiz. Özelikle "su arıtıldıktan sonra içindeki tüm faydalı mineraller yok oluyor mu?" Sorusu da bu yazıda geniş yer bulacak. Bu yazıyı hazırlarken ilk önce insanları yaşlara ve cinsiyetlerine göre ayırarak günlük ne kadar mineral ihtiyacı olduğunu tespitini yaptık.Daha sonra sularda ve gıdalarda 100 gr da ne kadar mineral var inceledik. Her ikisini kıyasladığınızda neyi ne kadar tüketince vücudunuzun ihtiyacı olan mineralleri alacağınızı net bir şekilde tespit edebileceksiniz. Bu yazıyı okuduktan sonra baştaki soruların "Su arıtıldıktan sonra içindeki tüm faydalı mineraller yok oluyor mu ?" "Arıtılan Suyun Zararı var mı ?" sorularına kendi kendinize bir cevap vermiş olacaksınız. Ancak benim vaktim yok kısaca cevap istiyorum diyorsanız ? Şunu söyleyebiliriz. Su arıtma cihazlarında su arıtıldıktan sonra Mineral ve A